Tehnologia HydroBreeze de la Liebherr

La MaxDecker, ne angajăm să integrăm în bucătăriile pe care le proiectăm doar cele mai performante tehnologii, pentru a asigura clienților noștri experiențe culinare de excepție. În această direcție, includem în portofoliul nostru de echipamente de top și aparatele frigorifice de la Liebherr, echipate cu tehnologia inovatoare HydroBreeze. Aceasta reprezintă o inovație de ultimă oră în domeniul frigiderelor, axată pe prelungirea prospețimii fructelor și legumelor, printr-un mecanism unic de pulverizare a unei cețuri fine de apă rece.

HydroBreeze nu doar reglează umiditatea în interiorul frigiderului pentru a păstra textura și nutrienții alimentelor, dar asigură și o temperatură constantă și adecvată. Prevenind deshidratarea alimentelor și păstrându-le proaspete și savuroase, această tehnologie este integrată în frigiderele Liebherr alături de alte funcții avansate, sporind eficiența energetică și îmbunătățind experiența utilizatorilor.

La MaxDecker, alegem să oferim clienților noștri soluții inovatoare și de înaltă calitate, iar aparatele frigorifice Liebherr cu tehnologia HydroBreeze se încadrează perfect în această viziune, îmbogățind astfel valoarea și funcționalitatea bucătăriilor moderne pe care le proiectăm.

Categorii